Bloemabonnement

Voor onze klanten hebben we een bloemenabonnement ontwikkeld.

Zowel voor ons zakelijke als particuliere publiek.

Periodiek worden zij voorzien van verse bloemen in een bijpassende vaas of schaal aangepast aan de seizoenen en thema’s, natuurlijk geheel in stijl met het interieur of het pand.

Voor bijvoorbeeld de receptiebalie, kantine of vergaderkamer, woonkamer kunnen wij ervoor zorgen dat d.m.v. één of meerdere arrangementen de ruimte wordt opgefleurd wat een frisse verzorgde uitstraling geeft. Zo heeft u altijd een uitnodigende receptiebalie, een frisse werkplek of een gezellige huiskamer.

Tevens zijn wij voor u de specialist in kantoor/interieurbeplanting. Kan uw bedrijf/woonkamer wel wat groen gebruiken?

“Een goede luchtkwaliteit in uw werk/leefomgeving is belangrijk.”

Planten zorgen niet alleen voor sfeer, maar ook voor zuivere zuurstofrijke lucht wat de productiviteit positief beïnvloed. De mogelijkheden op het gebied van interieurbeplanting zijn grenzeloos, wij komen graag bij u langs voor een deskundig advies op maat en bekijken de mogelijkheden.
“Wij zetten onze creativiteit en passie voor het vak graag in om een eigentijds beplantingsidee te ontwikkelen.”

Verjaardagen, jubilarissen, secretaresse-dag, een bedankje voor bv het overwerken, zakenrelaties, promotie, ziekte, Moederdag, Valentijnsdag, etc. Voor iedere gelegenheid kunnen we uw medewerkers en zakenrelaties verrassen met een passende bloemengroet.

Met uw persoonlijke inlogcode(zakelijk) kunt u direct bloemen bestellen in onze webshop online. Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken en kunnen wij u persoonlijk adviseren.

Bestel direct uw bloemabonnement via deze link